Optiek Van Bignoot uw Varilux center voor Gent

Optiek Van Bignoot krijgt het  Varilux center kwaliteitslabel

Geniet van onze 9 troeven op de aankoop van jouw Varilux multifocale glazen en een select gamma van onze unifocale glazen:

1 Advies

We volgen op regelmatige basis bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux en kunnen je op deze manier perfect adviseren bij de keuze van het juiste multifocale brillenglas.

2 Echtheidsgarantie

Samen met uw bril ontvangt u een echtheidscertificaat. Bovendien zijn uw Varilux brillenglazen discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor echtheid en kwaliteit.

3 Tevredenheidgarantie

Als u binnen de 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux glazen dun zullen wij, in samenspraak met Varilux deze vervangen door andere voor u gepaste oplossing.

4 Breukgarantie

Uw Varilux brillenglazen zijn gedekt door een breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. Om van deze garantie te kunnen genieten is een halfjaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons op uw lidkaart genoteerd.

5 Diefstalgarantie

Uw Varilux brillenglazen zijn gedekt door een diefstalgarantie van 36 maanden geldig vanaf aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hertzelfde materiaal als de gestolen glazen.

6 Varilux travel assistance

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt Varilux er zich toe, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met 1 leesbril en/of één bril om ver te zien.

7 Gratis onderhoud

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen en bril gratis laten onderhouden bij Optiek Van Bignoot.

8 Controle-onderzoek

Tijdens het laatste garantie onderhoud zullen we indien gewenst een controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te contacteren voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

9 Onmiddelijke herstelling

Bij een dringende herstelling (verlies van schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux centers alles in het werk stellen u te helpen.

Ontdek de kijkervaring van de laatste generatie Varilux X glazen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten & kortingen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor nieuws & updates.