Expertise & vakkennis

Als zoon van een horlogemaker en gepassioneerd door vakmanschap Opende Christiaan Van Bignoot in 1978 zijn eerste optiekwinkel en beroept zich nu op meer dan 40 jaar ervaring in de optiekbranche.  Hij zag als één van de eerste Gentse opticiens de voordelen van multifocale glazen en kan zich terecht tot  één van de pioniers in het aanmeten van deze glazen noemen. De hedendaagse technologische aspecten van het beroep vormden een aantrekkingskracht op zijn zoon Kevin, die sinds 2016 fulltime aanwezig is in de zaak. hiervoor werkte Kevin gedurende 7 jaar bij een Antwerpse Contactlens centrum, waar hij de kans kreeg een enorme expertise in dit vakgebied op te bouwen.

Bij Optiek Van Bignoot kunt u rekenen op ervaren Optometristen die u gidsen naar de bril of lenzen die beantwoorden aan uw noden en wensen.

Een uitgebreid aanbod

U heeft de keuze uit een zeer ruime collectie die bestaat uit meer dan 30 merken. Trendy, retro of tijdloos we begeleiden u graag door ons ruime gamma. Ons gamma bestaat onder meer uit een aantal topmerken zoals Chanel, Chopard, Linda Farrow, Dior, ... maar ook voor een reservemontuur een sportbril of budgetvriendelijk alternatief bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten & kortingen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor nieuws & updates.